Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yeni dönemde uygulamayı hedefledikleri Dijital Oda ve KTO TV’ ile üyelerine modern bir hizmet sunacaklarını söyledi.

        Gelişen teknolojinin üyelere hizmet verilmesi sürecini kolaylaştırabilecek şekilde kullanılmasını amaçladıklarını belirten Bakan Hiçyılmaz, üyelerimizin zaman tasarruflarını artırabilecek Dijital Oda projesi kapsamında, web sitemiz online işlemler modülünün daha da donanımlı ve aktif hale gelmesi sağlanarak üyelerimizin iş ve işlemlerini dijital ortamda yapmalarını planladıklarını ifade etti.

        Bu proje kapsamında oluşturulacak Mobil Oda ile üyelerin oda ile ilgili işlemlerini dünyanın her yerinden online gerçekleştirebileceğini ifade eden Hiçyılmaz, “Mobil Oda, Kayseri Ticaret Odası tarafından hazırlanan ANDROİD ya da İOS telefonlarda kullanılabilecek bir uygulamadır ve bugünlerde akıllı telefonlara indirilebilmektedir. Mobil Oda ile üyelerimize daha hızlı ulaşım sağlanabilecek ve onların taleplerine daha hızlı cevap verilebilecektir. Üyelik işlemlerini kolaylaştıracak, destek, teşvik ve diğer duyurulara daha kolay ulaşılabilmesi sağlanacak ve Online Üye Hizmet Merkezince sağlanan tüm hizmetlere ulaşılabilecektir. Bunun yanı sıra, her türlü bilgi talebinde bulunulabilecek online form ve eğitim işlemleri yürütülebilecektir” şeklinde konuştu.

        Başkan Hiçyılmaz, yaptıkları ön çalışmalar sonrasında Dijital Oda uygulamasını kullanmak isteyen Kayseri Ticaret Odası üyelerinin, Google Play veya AppStore’dan Kayseri Ticaret Odası uygulamasını ücretsiz indirebildiklerini aktardı.

        Başkan Hiçyılmaz, Dijital Oda projesiyle eşgüdüm halinde KTO TV projesinin de hayata geçirileceğini ifade ederek, kurulacak TV portalı ile üyelerin bilgiye kısa sürede ulaşmasının hedeflendiğini vurguladı.

        Hiçyılmaz, “Üyelerimize sürekli güncel bilgi sunacak bir alan tahsis etmeyi ve çıkan çok sayıda mevzuat ve ticari çalışmalardan üyelerimizi anında haberdar etmeyi planlamaktayız. Bunun için kuracağımız KTO TV ile, oda içerisinde kuracağımız internet tabanlı sistem üzerinden bilgilendirme yapacağız. Ayrıca her sektörden temsilcilerin düzenli olarak program akışına katkı sağlayacağı bir sistem kurularak sektör sorunları ve çözüm önerileri tüm üyelerimize bu platform üzerinden aktarılacaktır. KTO TV, tüm üyelerimizin platformu olacak ve üyelerimizin hizmetine sunulacaktır” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa