Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ta 7'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Aleyna Bozdemir, 2 gün önce öğrenim gördüğü Zonguldak'ta Teoman Papila İlköğretim Okulundan çıktıktan sonra kayıplara karıştı.

        İddiaya göre; Aleyna Bozdemir’in annesi Gülay Bozdemir, sabah okula yolcu ettiği kızıyla öğlen saatlerinde yeniden karşılaştı. Anne, bir süre kızı ile konuştuktan sonra kızının yanından ayrıldı. Geç saate kadar eve dönmeyen kızı için endişe eden aile, polise haber verdi. Polis ekipleri Aleyna Bozdemir’in ailesinden eşkal bilgilerini alarak harekete geçti. Polis ekiplerinin iki gündür geniş kapsamlı arama çalışması yaptığı Aleyna Bozdemir’den haber alınamıyor.

        Aleyna’nın daha önce de kaybolduğunu ancak eve döndüğünü belirten acılı anne, 2 gündür haber alınamayan kızının hayatından endişe duyuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa