Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Irak’ın sıfır noktasında bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçesinde “Kirvem Polis” projesi kapsamında 30 çocuk sünnet ettirildi.

        Çukurca Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimi tarafından emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen “Kirvem Polis” sünnet şölenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Funda Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, eşi Nazlı Gökçen Ayca, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız. İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Eyüp Sağır, Hakkarili iş adamlarından Rızgar Şen Nazmi Demir Gıyasettin Uğuz, sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı. Çukurca Devlet Hastanesinde Ankara Numune Hastanesinde gönüllü olarak gelen Kerküklü göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Aydın Beyatlı tarafından Vali Cüneyit Orhan Toprak’a Türk bayrağı ve Türkmen bayrağı hediye edildi. Vali Toprak Bayrakları öpüp teslim alarak doktora teşekkür etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, Çukurca Müftüsü Murat Karayiğit tarafından okunan duanın ardından bir konuşma yapan Vali Cüneyit Orhan Toprak, Çukurca Kaymakamlığı ve Çukurca Emniyet Müdürlüğü tarafından polis haftası münasebetiyle "Kirvem Polis" programı düzenlendiğini söyledi. Vali Toprak, ”Burada konuşlanmış olan tugayımız, 2. Hudut Tugay Komutanlığımız, jandarma komutanlığımız ve emniyet müdürlüğümüz ve kaymakamlığın direktifleri doğrultusunda devletimizin kararlılığı, devletimizin karalılığı çerçevesinde can siphane gece gündüz demeden hayatlarını tehlikeye atarak mücadele veriyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle emniyetimiz polis haftası vesilesiyle böyle bir program düzenlendi. Güvenlik güçlerimizin buradaki halkla iç içe birlik ve beraberlik içerisindedir. Kaymakamlığımız ve emniyetimiz ilçede böyle güzel bir program düzenledi. 30 çocuğumuzu dinimiz gereği sünnet ettirdiler” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa