Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu öğrencileri, TRT belgesel ekibinin Kula’da yaptığı çekimlere eşlik ederek Kula’nın tanıtımına katkıda bulundu.

        Kula Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Sait Bozer önderliğinde yapılan turda öğrenciler Jeopark’ı gezdi. Türkiye’nin tek Jeopark’ına sahip olması sebebiyle Manisa'nın Kula ilçesi son zamanların çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri haline gelmeye başladı. Doğal zenginliklerin ve tarihi yapının en iyi şekilde tanıtılması için de TRT ekibi de Kula'da belgesel çekimlerine başladı. Çekimlere Yrd. Doç. Dr. Nilgün H. Kök önderliğinde Kula Meslek Yüksekokulundan 35 öğrenci de eşlik etti.

        Çekimler esnasında belediyenin görevlendirdiği kılavuz rehberliğinde Jeopark tanıtıldı. Gezi esnasında öğrenciler, Drone ve profesyonel ekipmanlarla nasıl çekim yapılacağı konusunda bilgi sahibi oldu. Halkla ilişkiler öğrencisi Okan Gonca, “Bu faaliyet iyi birer Halkla ilişkiler elemanı olmamıza katkı sağlayacaktır ve ilerleyen dönemlerde iş başvurularında bizim için bir artı olacaktır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa