Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Resimİş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan 'Bahar Karma Resim Sergisinin' açılışı yapıldı.

        Açılışta konuşan NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Prof. Dr. Tahir Yüksek, bu tür faaliyetlerin geliştirilerek devam etmesini ve diğer bölümlere de örnek olmasını dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

        Yağlıboya, akrilik, özgün baskı, hat, tezhip, seramik, grafik çalışmaları gibi güzel sanatların birçok alanından örnekler sunulan sergide NEÜ Sosyal Bilimler ve Eğitim Bilimleri Resim Bilim Dalları Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin yapıtlarıyla birlikte toplam 62 eser sergileniyor. Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi fuaye alanında gerçekleştirilen sergi açılışına, NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çaycı, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Dilmaç, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa