Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta Belediyesi Gökçay Mesireliğinde bulunan Kervansaray’da yenileme çalışmalarını tamamladı.

        Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gökçay Mesireliğinde bulunan Kervansaray’daki yenileme çalışmalarını inceledi. Çevre düzenlemesi gerçekleştirilen alanda ve restoran bölümünde incelemelerde bulunan Günaydın, “Son aşamaya getirmiş olduğumuz Kervansaray’da baştan aşağıya yenileme çalışması uygulandı” dedi.

        Yusuf Ziya Günaydın, “Belediye olarak halkımıza en iyi, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunacağız. Özel aşçılarımızla menüleri ortaya çıkardık. Burayı en kısa zamanda hizmete açacağız. Son kontrollerimizi yaptık. Güzel, kaliteli servislerle hizmet verecek restoran kuruyoruz. Ailelerimiz buraya gelerek et, balık, Türk yemekleri başta olmak üzere zengin bir menü ile karşılaşacaklar. Restoranımız sadece Isparta’ya değil, bölgeye de hitap edecek şekilde yapıldı” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa