Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü kırsal mahallelerde öğrenim gören öğrencileri bir günlüğüne misafir ettiği, “Mardin’de Bir Gün” projesi kapsamında ilkokul öğrencilerini misafir etti.

        İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Derik, Çayköy İlkokulu ve Midyat, Harmanlı İlkokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini makamında misafir ederek, Vali Mustafa Yaman’ın hediyelerini takdim etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Sarı, öğretmenlerden öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı. Öğrenciler Vali Mustafa Yaman’a ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’ya teşekkür ettiler.

        Artuklu Öğretmenevinde ikram edilen kahvaltının ardından öğrenciler Mardin turuna çıkarıldı. Öğretmen ve öğrenciler Mardin Öğretmenevi, Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, İl Eğitim Tarihi Müzesi, Latifiye Camii, Kasımiye Medresesi ve alışveriş merkezini gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa