Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik’e tahsis edilen 1 yeni ambulans halkın hizmetine sunuldu.

        Sağlık Bakanlığı Bilecik'e 1 adet yeni ambulans tahsis ederken, ambulans devir teslim töreniyle Bilecik halkının hizmetine sunuldu.

        Devir teslim töreninde açıklama yapan Bilecik Sağlık İl Müdürü Dr. Burak Öztop, "Sağlıkta dönüşüm programının başladığı 2002 yılından günümüze 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde çok büyük değişim yaşanmıştır. 2002 yılında ilimizde 12 ambulans var iken bugün 33 ambulans, 3 istasyon varken bugün 16 istasyon bulunmaktadır. Ambulans başına düşen kişi sayısına göre Türkiye ortalamalarında en iyi durumda olan illerdendir. Bakanlığımız tarafından ilimize tahsis edilen yeni ambulansı filomuza dahil edildiği bugün, ilimizde sağlık hizmetlerinin daha kaliteli sunulmasında katkı sağlayan başta Sağlık Bakanlığımıza, valiliğimize ve ilimizin yerel dinamiklerine teşekkürü bir borç biliriz" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa