Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Cumhuriyet Mahallesi sakinleri mahallede gezinen madde bağımlılarından bıktıklarını dile getirerek duruma tepki gösterdi.

        Akşam saatlerinde sürekli mahallelerinde madde bağımlılarının gezdiğini ve yoldan geçen bayanlara sözlü tacizde bulunduğunu, gençlerle kavga etmeye çalıştıklarını vurgulayan mahalle sakinleri yetkililerden yardım istedi. Gece saatlerinde sokağa inen mahalle sakinlerini yatıştırmak için olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Polis ekiplerince yapılan ikna çalışmaları sonucunda mahalle sakinleri sakinleşerek evlerine girdi.

        Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ve Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper’e seslenerek yardım beklediklerini ifade eden "Akşam olduğu esnada evlerimizden korkumuzdan çıkamıyoruz. Mahallemizi adeta madde bağımlıları sarmış durumda. Kızlar yoldan geçerken kızlara sözlü tacizde bulunuyorlar. Erkekler geçerse bulaşıp kavga etmeye çalışıyorlar. Bizlerde ne yapacağımızı şaşırdık" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa