Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmangazi Üniversitesi’nde dün yaşanan menfur saldırıda hayatını kaybedenler arasında yer alan Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu’nun Kırka’daki hemşehrileri, acılarını çeşitli mesajlarla sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

        Kırka nüfusuna kayıtlı olan Özmutlu’ya duyulan özlem ve olay karşısındaki üzüntülerin dile getirildiği, çeşitli fotoğrafların da paylaşıldığı hüzün ve acı dolu mesajların bazıları şöyle:

        Veteriner hekim Lokman Koyun, "Öğle namazını kılarak abdestli olarak görevi başında hakka yürüdü. Rabbim şehadetini kabul buyursun. Güzel insan Fatih abim"

        Kırkalılar Dernek Başkanı Uğur Tepe, "Yazmaya elim varmasa da Osmangazi Üniversitesi'ndeki silahlı saldırıcı sonucu derneğimiz kurucu üyelerinden, halaoğlum, değerli abim M. Fatih Özmutlu vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin. Kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum"

        Ersin Doğu "Güzel yürekli abim rabbim mekânını cennet eylesin inşallah. Yaktın bizi be abi"

        Tahsin Ünal, "Aslan yeğenimi kaybettik, Allah kabrini cennet eylesin"

        Dr. Süleyman Sırrı Kabadayı, "Çok ama çok üzüldük. Maalesef her bakımdan örnek şehir Eskişehirimizde, ülkemizin köklü ve saygın üniversitelerinden Osmangazi Üniversitesimizin "öğretmen yetiştiren" Eğitim Fakültesinde "öğretmenlerin öğretmeni!" bir akademisyen, 3 akademisyen ve 1 idari personeli görevleri başında katletti. Her yönden çok üzücü ve çok düşündürücü bu olayda hayatını kaybeden Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mikail Yalçın, Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çağlak ve Arş. Gör. Yasir Armağan'a Allahtan rahmet, kederli Ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Çok yakından tanıdığım çok değerli hemşehrim Fatih Kardeşimizin öldürülmesi tüm Seyitgazilileri ve Kırkalıları derinden üzmüştür.Tüm hemşehrilerimize başsağlığı dilerim. Tüm görev şehitlerinin mekanları cennet olsun"

        Arif Yılmaz, "Abim mekânın Cennet olsun. Rabbim bu acıyı yaşatanlara misliyle yaşatsın..."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa