Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıl dönümü sebebiyle Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Kütahya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Umudumuz Siz Olun” projesi kapsamında fidan dikme ve piknik etkinliği düzenlendi.

        2. OSB’de düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, bazı daire müdürleri ile çocuklar katıldı.

        Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, dezavantajlı çocukların bilgilendirilmesi ve başarabilme duygusunu tatması amacıyla hazırlanan proje kapsamında sosyal amaçlı eğlence programları, kültürel ve sosyal amaçlı gezi organizasyonları, şehirde birlikte yaşama kültürü hakkında bilgilendirme ve uygulamalı eğitimlerin düzenleneceğini ve okula devamı sağlayacak faaliyetlerin yürütülmesi için ihtiyaç sahibi çocukların okul için gerekli ihtiyaçların karşılanacağını kaydetti.

        Çocukların sosyal etkinlik duygusunun kuvvetlendirilerek topluma faydalı olmaları amaçlanan etkinlikte 100 çocuk Vali Ahmet Hamdi Nayir ve beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte fidan dikti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa