Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan adayı Tarkan Kulak, yarın yapılacak seçimlerde yönetim kurulu listesi çıkarmayacağını, Meclis Başkanlığına aday olarak mevcut görevine devam etmek için seçimlere katılacağını açıkladı.

        ATO’da 4 yıl komite üyeliği, 4 yıl yönetim kurulu üyeliği ve yaklaşık 5 yıl meclis başkanlığı görevinde bulunan ve bu görevini halen sürdüren işadamı Tarkan Kulak, konuya ilişkin yazılı açıklamasında, çoklu listenin ATO’ya fayda sağlamayacağını düşündüğü için böyle bir kararı aldığını bildirdi.

        Kulak, sanayi, tarım ve ticaret kenti Adana’nın ekonomisini daha ilerilere taşımak için yarın yapılacak seçimlerde yeni seçilen tüm meclis üyelerinin sandık başına gitmesini beklediklerini belirterek, “Ekibimle istişare ederek aldığım kararın Adana’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

        Kulak, “Ticaret odalarının ana amaçları ticareti verimli kılmak ve daha da geliştirmektir. Bu amaç doğrultusunda hizmet eden Adana Ticaret Odası’nda meclis başkanı olarak Adana’mıza hizmeti sürdürmek istiyorum. Bu karar; her zaman ifade ettiğim gibi ‘Önce Adana’ felsefemin gereğidir” diye konuştu.

        Tarkan Kulak, açıklamasını, "Yarın yapılacak seçimlerimizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını, göreve gelecek yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Geçtiğimiz Pazar günü komite seçimlerinde demokrasi şöleni yaşandı. Aynı şölenin yarın da devam etmesini temenni ediyorum. Seçimler sandıkta kalmalı. Kazanan Adana olsun" ifadeleriyle tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa