Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti 6. Olağan İl Kongresine katılmak için 8 Nisan pazar günü Siirt'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar sürüyor.

        AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğan Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu yanındaki alanda düzenlenecek olan mitingle halka hitap edeceğini, daha sonra 6. Olağan Kongresine katılacağını söyledi. Çalapkulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşku içinde karşılayacaklarını ve kongrenin de yüksek katılımlı geçeceğini söyledi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi önce kentte hazırlıklar sürüyor. SiirtKurtalan karayolunda temizlik ve yol yol çalışmaları yapılırken, Doğan Mahallesi’nde mitingin yapılacak alandaki moloz ve toprak yığınları kepçelerle temizlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa