Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek Belediye Meclisi 2018 Yılı 4. Olağan toplantısını Mustafa Semerci Başkanlığında 6 gündem maddesiyle gerçekleştirdi

        Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Semerci Başkanlığında Meclis Salonunda toplanarak Şubat Ayının gündem maddeleri görüşüldü. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından yoklama ile başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Semerci,” Belediye Meclisimizin 2018 yılı 4. Olağan Toplantısının 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince toplanmış bulunmaktayız. 6 gündem maddesi ile toplantıyı başlatıyorum. Toplantımızın meclisimize hayırlı olmasını temenni ediyor ve gündem maddelerinin görüşülmesini başlatıyorum“ dedi.

        Belediye encümeninde görev alacak olan üyelerin belirlenmesi, Belediye başkanının 2017 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi, Denetim Komisyonu 2017 Yılı Raporunun görüşülmesi, İmar Komisyonu Kararlarının görüşülmesi, Devrek Mal Müdürlüğü’nün İlçenin İsmetpaşa Mahallesi Sazlık Çayı Mevki 450 ada 1 parsel numaralı taşınmazın da imar planı değişiklik talebinin görüşülmesi. Devrek’in yeni imarı yapılan ve yenilemeye ihtiyacı olan bölgelerde altyapı işlerinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi çekilmesi talebinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa