Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) 9 farklı meslek grubunun genel organ seçimleri gerçekleştirildi. Seçimlerde mevcut Başkan Buğra Levent ve eski başkanlardan Habib Esel’in meslek grubu listeleri yarıştı. Başkan adaylarından Buğra Levent’in listesi seçimi kazanırken mavi liste seçimi kaybetti. Buğra Levent’in beyaz listesi 7 grupta seçimi kazanırken mavi liste ise 2 grupta seçimi kazanabildi.

        Oda binasında yapılan seçimlerde beyaz listeye karşı mavi liste, 7 meslek gurubunda aday gösterdi. Diğer 2 meslek gurubunda ise beyaz liste seçime tek başına girdi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’in bulunduğu 6. meslek komitesinde mavi grup, beyaz listeye karşı kaybetti. 7. ve 3. grupta ise beyaz liste, mavi listeye karşı kaybetti.

        Diğer yandan mavi liste ile beyaz listelerin kıyasıya yarıştığı 1,2,4, ve 8. meslek gruplarında ise beyaz liste mavi listeye karşı seçimi kazandı. 5 ve 9. meslek grubunda ise mavi liste aday göstermedi. Her iki grubun beyaz liste adayları seçilerek meclise girdi. Kesin olmayan sonuçlara göre; beyaz listeden TSO meclisine 17 üye seçilirken, mavi listeden ise 5 üye seçilmiş oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa