Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TED Diyarbakır Koleji, 2018 teklif çağrısı döneminde Avrupa Birliği Erasmus + Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA229) kapsamında, biri koordinatör, ikisi ortaklık olmak üzere 3 proje başvurusunda bulundu. Ayrıca şu anda iki tane etwining projesi yürütülmekte.

        TED Diyarbakır İlkokulu olarak “Trivia of Cosmos” adlı bir etwinning projesi yürütüyoruz. Projenin ortakları Polonya, Türkiye ve Portekiz. Projenin amacı, evren ve uzay hakkında öğrencilerimize bilgi vermek, çeşitli aktivitelerle onların yaratıcılıklarını ve yeteneklerini geliştirmek ve öğrencilerin ufkunu açmak. TED Diyarbakır Koleji Anaokulu ise ''Heybemde Kitap Var'' adlı etwinning projesine ortak olmuş ve Türkiye den 35 ortak okul ile birlikte okul öncesi çocukların gelişimlerini desteklemek amacıyla çalışmalarını yürütmektedir. Projede 4872 aylık çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı, çocukların aileleri ile kaliteli zaman geçirmeyi sağlamayı, Türkçeyi doğru konuşma ve anlamayı sağlamayı amaçlıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa