Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında ortaokul ve liseler arası ses yarışması düzenledi.

        Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya ortaokul ve liseleri temsilen 17 öğrenci katıldı. Jüri üyeleri Müzik öğretmeni Cansu Hande Öztürk, Hazar Demirel ve İngilizce Öğretmeni Gökhan Sait Mamak’ın birinciyi seçmede zorlandıkları yarışma sonunda ortaokullar arası ses yarışmasında; Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulundan Fatma Gök birinci, Şehitler Ortaokulundan Ünzile Katıran ikinci, Kutluhallar Ortaokulundan Rabia Düşer üçüncü oldu.

        Liseler arası ses yarışmasında; Çok Programlı Anadolu Lisesinden Mehmet Çelik birinci, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesinden Umut Ramazan Daşdemir ikinci ve Ayşe Çalışkan üçüncü oldu.

        Yarışmaya emeği geçenlere teşekkür eden, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, yarışmayı düzenlemekteki amaçlarının; Türk kültürünü en iyi şekilde koruyarak geçmişten geleceğe taşıyan türküleri ve şarkıları genç kuşağa sevdirmek olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa