Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı Belediyesi, Paşaköy Mahallesinde 8 Nisan Pazar günü yapılacak olan ve 6 bin kişinin katılacağı şekilde hazırlıkları yapılan hayır yemeği öncesinde, yemeğin yapılacağı alanda düzenleme çalışmalarını tamamladı.

        Bu kapsamda Paşaköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Türkoğulları, Belediye Meclisi Üyesi Ramazan Murdan ve Paşaköy Mahallesi Hayır Yemeği Tertip Komitesi Üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'yı ziyaret ederek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

        Saruhanlı Belediyesi, Paşaköy'de hayır yemeğinin verileceği halı saha tesislerinin çevresindeki ağaçlık alana 3 bin metrekare parke taşı döşedi. Çok amaçlı olarak kullanılabilecek yarı açık tesis inşa etti. Ayrıca halı saha ve çevresinde de bakım onarım çalışmaları tamamlanıp Paşaköy halkının hizmetine sunuldu.

        Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yapılan yatırımların Paşaköy’e hayırlı olmasını dileyerek, “8 Nisan Pazar günü Paşaköy Mahallemizde hayır yemeği düzenlenecek. Bizlerde bu alanda düzenleme ve peyzaj çalışmalarımızı tamamladık. Hayır yemeğinin en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için ne gerekiyorsa yaptık. Ben bu vesile ile tüm hemşehrilerimi 8 Nisan Pazar günü Paşaköy Mahallemize davet ediyorum. Rabbim hayır ve dualarımızı kabul etsin.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa