Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Demirci ilçesinde temaslarda bulundu.

        Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol tarafından karşılanan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ilk ziyaretini Kılavuzlar Mazhar Dede İlköğretim Okulu ve Kılavuzlar Şehit Ferhat Vurucu Ortaokulu’na yaptı. Her iki okulda da öğretmenlerle toplantı düzenleyen Vali Mustafa Hakan Güvençer daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle tek tek ilgilendi.

        Kılavuzlar Mahallesinden Demirci ilçe merkezine geçen Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer 20172018 eğitimöğretim yılında hizmete açılan İmam Hatip Ortaokuluna geçerek okul binasında incelemelerde bulundu. Öğrencilerle okul bahçesinde sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Vali Güvençer daha sonra öğretmenlerle toplantı düzenledi. Toplantının ardından Anadolu İmam Hatip Lisesi yemekhanesine geçerek öğrencilerin yemek dağıtımını inceleyen Vali Güvençer, öğrencilere isteklerinin olup olmadığını sordu. Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek öğrencilerinin yatakhane ve yemekhane bölümü gezilmesinin ardından okul ziyaretlerini tamamlayan Vali Güvençer, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

        Vali Güvençer ziyaretler kapsamında Ticaret ve Kültür Merkezi Konferans salonunda mahalle muhtarlarıyla buluşarak sorunlarını dinledi.

        Toplantıya Vali Mustafa Hakan Güvençer’in yanı sıra, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, il ve ilçe daire amirleri ile Demirci Mahalle Muhtarları katıldı.

        Toplantıda Vali Güvençer, geçen yıl yapılan toplantıdan bahsederek hedefe, daha iyiye, daha güzele ulaşmak için bir araya geldiklerini belirterek, Demirci için kendilerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirebilmek amacıyla ilçede olduklarını söyledi. Vali Güvençer, toplantıya katılan tüm muhtarlara ve daire amirlerine teşekkür etti.

        Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol’un ilçede yapımı tamamlanan ve halen devam eden yatırımlar hakkında slayt sunumlu bilgi vermesinin ardından söz alan mahalle muhtarları, imar, elektrik, yol, su, güvenlik, eğitim, sağlık ve müftülüğü ilgilendiren sorunlarını dile getirerek, çözümü konusunda talepte bulundu.

        İl ve ilçe daire amirleri de mahalle muhtarlarının dile getirdiği sorunların çözümü için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Toplantı sonunda Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci yetkilisi Kazım Aysan da muhtarların talepleri hakkında bilgi verdi. Toplantı sonunda muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer daha sonra Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

        Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İlçeden ayrılmadan önce Kılavuzlar Ortaokuluna ismi verilen Şehit Ferhat Vurucu'nun Akıncılar Mahallesinde ikamet eden ailesine ziyarette bulunarak sonrasında ilçeden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa