Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2016 yılında, Kurumlar Vergisi alanında Karabük 4’üncüsü olan Çelikoğlu Demir Çelik Limited Şirketinin, Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından imzalanan teşekkür belgesi, Defterdar Osman Koçaş tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik’e takdim edildi.

        Maliye Bakanlığı mevzuatına göre vergi rekortmenleri listesinde ilk beş sırada yer alan kurum ve kişilerin teşekkür belgesi bizzat Maliye Bakanı tarafından imzalanırken, 2016 Kurumlar Vergisi 4’üncüsü olan Çelikoğlu Demir Çelik Limited Şirketinin Naci Ağbal imzalı belgesi teslim edildi.

        Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çelikoğlu Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik, şirketleriyle ilgili gerçekleri yansıtmayan dedikodularla bir takım algı operasyonları yapılmaya çalışıldığını belirterek şöyle dedi:

        “Bir takım mihraklarca düzenlenen operasyonlarla şirketimizi FETÖ ile iltisaklı gibi göstermeye çalıştılar, biz bu iddiaları duyar duymaz hemen harekete geçtik ve bu ithamları şiddetle reddettik. Ben AK Partinin Karabük Kurucu Teşkilat Başkanıyım. Ne benim ne de ailemin, hayatımızın hiçbir döneminde devlete, millete ve davamıza düşman hiçbir kişi veya kurumla ilişkisi olmadı. Bizler Cumhurbaşkanımızın emrinde, ülkemiz ekonomisine hizmet eden, istihdam oluşturan, vergisini ödeyen, gerçekleştirdiği ihracatlarla ülkesine döviz girdisi sağlayan bir şirketiz, bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu yanlıştan dönülmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen; Maliye Bakanımız Naci Ağbal’a ve Defterdarımız Osman Koçaş’a ayrı ayrı teşekkür ederiz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa