Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’da, park halindeki bir otomobilin önce jantına daha sonrasında motor kısmına giren yaramaz kedi, itfaiye ekiplerini dakikalarca uğraştırdı.

        Musalla Mahallesi TOKİ binaları yan tarafında park halinde bulunan Basri A.'ya ait 40 NB 044 plakalı otomobilin tekerin jant bölümüne sıkışan kediyi fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri kedinin girdiği yerden çıkması için tekere su döktü. Su dökülmesine rağmen kedi girdiği yerden çıkmayınca bu defa otomobil sahibi çağrılarak otomobilin tekeri söküldü. Tekerin sökülmesiyle kedi bu defa otomobilin motor kısmına kaçtı. Motor kısmına giren kediye yeniden su döküldü. Dökülen suya aldırış etmeyen kediyi korkutmak amacıyla bu defa levye uzatıldı. Kendisine uzatılan levyeden de korkmayan kediye tekrardan su sıkıldı. Kendisine sıkılan suya aldırış etmeyen kedi, daha fazla dayanamayarak girdiği otomobilin motor kısmından çıktı. Bir yara almadan otomobilden çıkan kedi daha sonra hızla olay yerinden kaçtı.

        Sökülen otomobil lastiği itfaiye ekipleri ve otomobil sahibi tarafından yeniden takıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa