Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Efeler Gençlik Spor Kulübü Derneği, kazandıkları Ege Bölge Birinciliği kupasıyla Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

        Efeler Gençlik Spor Kulübü Derneği yarışmacıları; Efeler Belediyesi, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) iş birliği ile düzenlenen ‘Halk Oyunları Aydın Grup Yarışması’nda, Yıldızlar Geleneksel Düzenlemesiz Dalında Ege Bölge Birincisi oldu.

        Efeler Gençlik Spor Kulübü Derneği Antrenörü Süleyman Durmuş, Beden Eğitimi Öğretmeni Tarık Kovank ile öğrenciler Atakan Han, Baran Yiğit ve Servet Uçar kupalarıyla birlikte Başkan Özakcan’ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

        Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da başarılarından dolayı öğrencileri kutlayarak, Efeler İlçesini, Aydın’ı ve Ege Bölgesi’ni Türkiye Finallerinde temsil edecek olan öğrencilere başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa