Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Hendek ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı.

        Olay, saat 18.00 sularında Hendek ilçesi Nuriye Mahallesi meydana geldi. İddialara göre, 3630 Sokak’ta park halindeki araç dışında durdukları sırada T.Y ile Ş.D., isimli iki kişiye kimliği henüz tespit edilemeyen saldırgan tarafından ateş açıldı. Silahlı saldırıda T.Y. 4 yerinden yaralanırken Ş.D. isimli kadın ise bacağından yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılara burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Saldırgan olay yerinden araçla kaçmayı başardı.

        Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadelerinden kaçan şahsın kimliğini tespit etmeye çalışırken, konuyla ilgili inceleme sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa