Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdurrahman Çohaz, Erciş’te muhtarlara Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) ve erken yaşta evlilik semineri verdi.

        Erciş Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Erciş Kaymakamlığı Kaymakam Ferhat Kurtoğlu Çok Amaçlı Toplantı Salonunda ilçe muhtarlarına yönelik "ASDEP" ve "Erken Yaşta ve Zorla Evlilik Semineri" verildi. Seminer,

        Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdurrahman Çohaz, Erciş Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sinan Zortul ve diğer kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Erciş Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sinan Zortul’un açılış konuşmasıyla başlayan ASDEP nedir? amacı, işleyişi ve sahada karşılaşılan problemler ile Sosyal Hizmet Merkezlerinin hizmet alanı ve işleyişi hakkında ayrıca erken yaşta yapılan evliliklerin bireyler, aileler ve toplum üzerindeki olumsuz sonuçlarıyla ilgili genel bir açıklama yaparak açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa