Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarını korumak ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için şehrin çeşitli noktalarına yemek ve su kapları yerleştirdi.

        Hayvanların beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın talimatıyla Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde beslenme noktaları oluşturuldu.

        Sokak hayvanları için konulan yemlerin yağmurdan ve güneşten korunması için Osmaniye Belediyesi tarafından özel yaptırılan beslenme ve su kapları hayvan severler ve öğrenciler ile birlikte yerleştirildi.

        Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, beslenme noktalarına bayat ekmek ve yemeklerin çöpe dökmek yerine bu kaplara konulmasının sokak hayvanları için hayati önem taşıdığı ifade etti.

        Özel bir okulda matematik öğretmeni olarak görev yapan hayvan sever Dilek İnak etkinlikte yaptığı konuşmada, “Sokak Hayvanları Günü nedeniyle Osmaniye Belediyesi’nin düzenlediği bu güzel etkinliğe bizde öğrencilerimizle beraber katıldık. Hem bizim hem de sokak hayvanları açısından besleme yapmak çok önemli ama besleme yapabileceğiniz bir yer bulabilmeniz de çok önemli. Karnı acıkmış bir sokak hayvanının nerede bir yemek bulabileceğini bilmesi çok önemli. O yüzden Osmaniye Belediyesi'ne sağlamış olduğu bu imkanlardan dolayı kendim, hayvan dostlarım hem de hayvan severler adına teşekkür ediyorum” dedi.

        Ayrıca, Osmaniye Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan noktalarda beslenme noktalarının oluşturulmaya devam edileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa