Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti.

        FHGC Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlığa seçilen Semih Erdem ve yönetim kurulu üyeleri iadeyi ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti.

        Verdiği manevi destekten dolayı Başkan Yanılmaz'a teşekkür eden FHGC Başkanı Semih Erdem, Elazığ ve bölge adına güzel hizmetler yapmak için cemiyet ve gazeteciler olarak halkın hizmetinde olacaklarını söyledi.

        Yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyene Başkan Yanılmaz da, “FHGC inanıyorum ki Elazığ'a çok güzel hizmetler yapacaktır.Yerel basının gücü önemlidir. Yerel basının daha güçlü olması için bizler de gereken desteği vereceğiz. Bir şehrin gücü, basının gücüyle ölçülür. İnanıyorum ki basınımız da Elazığ'ın büyümesi ve gelişmesi için gerekli hassasiyeti gösterecektir. Bu noktada hep birlikte birbirimize destek olacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa