Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Hava Kuvvetleri gösteri takımının F16 savaş uçağıyla tek kişilik hava akrobasisi sunan Solo Türk, 7 Nisan 2018 Cumartesi günü saat: 15.30’da Erciyes Üniversitesi’nde gösteri uçuşu yapacak. Solo Türk Ekibi gösteri için bugün üniversite kampüsü üzerinde prova uçuşu gerçekleştirdi.

        Gösteri için ERÜ Merkez Kampüsü Veteriner Fakültesi yanındaki gösteri alanına tribün kuruldu. Protokol üyeleri, üniversite personeli ve vatandaşlar buradan gösteri uçuşunu takip edecekler.

        Etkinlik hakkında bilgiler veren ERÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Deniz, Solo Türk gösterisi için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

        Berat Deniz, “Erciyes Üniversitesi öğrencileri olarak davet ettiğimiz ve davetimizi kırmayarak bize gösteri tarihi veren Türk Hava Kuvvetlerimizin göz bebeği Solo Türk, üniversitemizde gösteri uçuşu yapacak. 7 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 15.30’da gerçekleştirilecek olan gösteri için üniversite kampüsü içerisindeki Veteriner Fakültesi yanındaki gösteri alanına tüm Kayseri halkını davet ediyoruz. Şimdiden bu güzel organizasyon için Solo Türk ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa