Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Barosu, çeşitli hizmetlerin verileceği CMK Hizmet Binasını hizmete soktu.

        Adıyaman Barosuna ait yeni hizmet binası düzenlenen tören ile hizmete girdi. Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Emniyet Müdürü Metin Alper, Baro Başkanı Mustafa Köroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve çok sayıda avukat katıldı. Yeni hizmet binasında CMK,hizmet içi eğitim, adli yardım ve staj eğitimlerinde kullanılacak.

        Adıyaman Baro Başkanı Mustafa Köroğlu, 5 Nisan Dünya Avukatlar Gününü kutlayarak, “Avukatlarımıza Dünyadaki hukuksuzla mücadelede başarılar diliyorum. Adıyaman Barosunun komisyon çalışmalarını yapabileceği bir alanımız yoktu. Bu yeni yerimiz CMK merkezi, eğitim merkezi, adli yardım bürosu ve stajer eğitiminde kullanılacak. Bundan sonra burada komisyon, eğitim ve staj çalışmaları burada olacak. Adıyaman Barosu buranın tüm giderlerini karşılayacak” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa