Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arapgir Kaymakamı Salih Sak ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, ilçede yaşayan Ermeni asıllı Mikail ve Serkis Ortaçlıgil’in Paskalya Bayramı davetini geri çevirmeyerek Ermeni vatandaşlarla bir araya geldi.

        Ziyarette konuşan ev sahibi Mikail Ortaçlıgil, “Dostluk kardeşlik nedir, gelsin görsünler, amacımız bu. Sizleri ağırlamaktan çok mutluyuz, bizleri bayramımızda yalnız bırakmayarak çok mutlu ettiniz” dedi.

        Bu özel günü birlikle kutlamak için davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, “Evinizi sofranızı bize açtınız. Bizde hem sizlerin, hem de bu vesile ile Ermeni vatandaşlarımızın Paskalya Bayramını kutluyoruz. Tabi biz bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bu ülkede yaşayan hangi dile, hangi kültüre mensup olursa olsun tüm vatandaşlarımız birinci sınıf vatandaştır. Arapgir’de yaşayan tüm hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layıktır. Sayısı azda olsa Ermeni vatandaşlarımızın bu şehirde yaşaması bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

        Paskalya Bayramı hakkında bilgiler veren Serkis Ortaçlıgil de, “Paskalya Bayramını burada sizler sayesinde kutluyoruz. Kültürümüzü devam ettiriyoruz. Davetimize karşılık verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa