Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de 7 yıl önce reşit olmayan bir kıza tecavüz ettiği iddia edilen ve kız ile evlenmek isteyen sanığa 10 yıl hapis cezası verildi.

        Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında tutuksuz sanık Emin D. (24) ile tecavüze uğrayan S.Ö. (21), ve avukatları katıldı. Savunmasını yapan sanık, mağdurun ailesiyle ile konuşarak S.Ö. ile evlenme konusunda anlaştığını ifade ederek geçtiğimiz Ağustos ayında nişanlandıklarını söyleyerek beraatini talep etti. Savunmasında şikayetinden vazgeçtiğini aktaran S.Ö. ise, "Sanığın cezalandırılmamasını istiyorum" şeklinde konuştu.

        Mahkeme heyeti, tecavüz olayı gerçekleştiği tarihte mağdurun 14 yaşında olması gerekçesiyle ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan sanık Emin D.'yi 6 yıl 8 ay, ‘hürriyeti yoksun kılmak’ suçundan ise 3 yıl 4 ay olmak üzere toplam 10 yıl hapis cezası verdi.

        Olay

        Eskişehir'de 7 yıl önce gerçekleşen olayda 17 yaşında olan Emin D., 14 yaşındaki kız arkadaşı S.Ö.’ye tecavüz etti. S.Ö'nün şikayeti üzerine gözaltına alınan Emin D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, 5 ay hapis yatan Emin D., yargıtayın kararı bozması ardından serbest kalmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa