Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘İngilizce Dil Festivali’ projesi kapsamında ilahi, skeç ve şarkı yarışması düzenlendi.

        Yabancı dile olan ilgiyi artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen "İngilizce Dil Festivali" projesinin öne eleme seçmelerinde öğrenciler İngilizce şarkılar söyleyerek yarıştı. Kahta ilçesinde ortaokul ve lise düzeyinde yaklaşık 30 okulun katıldığı yarışmalarda öğrenciler çeşitli skeçler ve İngilizce şarkı söyleyerek, hünerlerini sergiledi.

        Kahta Gazi Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Altınsoy, Kahta Gazi Ortaokulu Müdürü İbrahim Sandal, İngilizce öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa