Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu, Rus Roman ve oyun yazarı Nikolay Gogol’un ünlü eseri ‘Bir Evlenme’ isimli oyununu Burhaniyeli sanatseverlerle buluşturuyor. Gogol’un çöken soylular ile yükselen burjuva sınıflarının çatışmasını eğlenceli bir evlenme hikayesiyle anlattığı komedi oyunu, 6 Nisan 2018 Cuma akşamı saat 20:30’da, Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

        Sanat yönetmenliğini Uğur Mamuk’un yaptığı Gogol’un ‘Bir Evlenme’ isimli oyunu, halasıyla yaşayan ve evlenmek isteyen Agafya’ya talip olan koca adaylarının ilginç yarışını gözler önüne seriyor. Oyuncu koçluğunu Semra Mamuk'un yaptığı oyunda; Çağrı Duran, Ender Kurt, H.Can Özal, Büşra Kuloğlu, Canan Aydemir, Güney Özcan, Sinem Özdemir, Ertuğrul Keskin, Onur Cebeci, Burcu Muştu Özkan ve Mehmet Bana rol alıyor. Gogol’un çöken soylular ile yükselen burjuva sınıflarının çatışmasını eğlenceli bir evlenme hikayesiyle anlattığı ve iki perdede sahnelenecek komedi oyununu, Burhaniyeli sanatseverler ücretsiz olarak seyredebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa