Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKİ tarafından İnönü ilçesine yapılması planlanan 354 dairenin ön kayıt müracaatları 10 Nisan 2018 tarihinde başlıyor.

        AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ile birlikte TOKİ Başkanı Ergün Turan İnönü'de yapılacak olan konutlar için bir araya geldi. TOKİ Başkanı Ergün Turan ile gerçekleşen ziyaret sonucunda İnönü Belediyesi tarafından ön çalışması yapılan proje sonucunda, 3+1 ve 2+1 dairelerin ön kayıtları 10 Nisan 2018 tarihinden itibaren başlanacağı öğrenildi. İsmetpaşa Mahallesi Gâvur Çayırı Mevkiine yapacağı konutlar 2+1 ve 3+1 toplam 354 daireden oluşacak olup, 2+1 daireler 2 bin lira, 3+1 daireler ise 4 bin lira ön ödemeli olacak. 45 gün sürecek başvuru sürecinden sonra ihale çalışmaları bitirilip konutların inşaatına başlanacağı belirtildi.

        Ziyarette konuyla ilgili konuşan Prof. Dr. Günay, TOKİ konutlarının tüm İnönü'de bulunan vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

        26 Eylül 2014 yılında ilk görüşmelerine başlanan Toplu Konut Çalışması ile ilgili konuşan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ise “Eylül 2014 tarihinden bugüne kadar yapılan çalışmaların sonucunda TOKİ ilçemizde 10 Nisan 2018 tarihinde ön kayıt müracaatlarını almaya başlayacak. İlçe sakinlerimiz proje ve proje detaylarını belediyemizin ilçemize açmış olduğu TOKİ irtibat bürolarından alabilecekler. TOKİ konutlarının İnönü İlçesine kazandırılmasında katkısı olanlara teşekkür ederim. İnönü’ye hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ile İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, ziyaret sonrasında TOKİ Başkanı Turan’a Yunusemre Rölyefli tablo hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa