Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’da faaliyet gösteren Muğla Güvercini Koruma ve Yaşatma Derneği, dernek binasına kavuştu. Belediye Aşevinin yanında hizmete giren dernek binasının açılışını Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaptı.

        Açılışta konuşan Menteşe Belediye Başkanı Gümüş, dernek yönetiminin kuş camiasını bir araya getirmesi açısından binanın önemli olduğunu belirtti. Başkan Gümüş, “Muğla Güvercini Koruma ve Yaşatma Derneği’ne Muğla Güvercini ırkını koruması ve diğer cinslerin de gelişmesine sağladığı katkı nedeniyle teşekkür ediyorum. Derneğimiz bir kültür hizmeti vermesinin yanında bu kültüre ve geleneğe sahip çıkarak dernek binasında kuş severleri bir araya getirecektir” dedi.

        Muğla Güvercini Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mertalp Olpak, yönetime geldikten sonra ilk hedeflerinin sabit bir dernek binasına kavuşmak olduğunu söylerken, “Göreve geldikten sonra yapacağımız çalışmalar arasında önceliğimiz dernek binasına kavuşmaktı. Bunu bugün gerçekleştirdik. Üyelerimizin artık bir araya gelebileceği, sohbet edebileceği bir binaya kavuştuk. Bundan sonra Muğla Güvercin ırkı başta olmak üzere diğer ırkların da gelişmesi yönünde çalışmalar yürüteceğiz. Güvercin severlerle değişik etkinlilerimiz de olacak. Dernek binamızın açılışına katılan Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’e teşekkür ederiz” dedi.

        Açılış sonrası Dernek Başkanı Mertalp Olpak tarafından dernek binasının açılışına verdiği katkılar nedeniyle plaket verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa