Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak kent merkezinde çeşitli okullarda okuyan öğrenciler, Polis Haftası nedeniyle Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy’u ziyaret etti. Çocuklar, eğitimli köpeklerin gösterisini de ilgiyle izledi.

        Şırnak Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, öğrencilere polislik mesleğinin görevlerini anlattı ve öğrencilere ne olmak istediklerini sordu. Polislerle kaynaşan minik öğrencilere, ziyarette kek ve meyve suyu ikram edildi. Emniyet Müdürü Uslusoy öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğrenciler, ekiplerin yanlarında getirdikleri ve şimdiye kadar çok sayıda uyuşturucunun yakalanmasını sağlayan narkotik köpeği Bath’a büyük ilgi gösterdi. Şırnak Emniyet Müdürlüğü narkotik köpeği Bath eğitim sırasında öğrencilere gösteri yaptı. Polisler tarafından arabaya gizlenen uyuşturucuyu bulan Bath isimli köpek öğrencilerden büyük alkış aldı. Daha sonra bomba arama köpeği Aron’da aynı şekilde saklanan patlayıcı maddeyi bulması öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

        Öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde Emniyet Müdürlüğü birimlerini gezdi. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Kontrol Merkezini de gezen öğrenciler, kentin belirli noktalarında çekilen kamera görüntülerini izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa