Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 1. Ayak yarışı 78 Nisan tarihlerinde Uşak'ta yapılacak.

        Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nda sezonun ilk heyecanı Uşak’ta yaşanacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın 1. Ayak yarışı, Uşak’ta 78 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak. İzmir yolu üzerinde bulunan Bin 115 metre uzunluğunda ve modern tribünlere sahip olan Uşak Belediye Pisti’nde yapılacak şampiyonanın açılış yarışı Emc06 Motor Sporları Kulübü tarafından organize edilecek.

        Yarışlar; Süpermoto A, Süpermoto B, Süpermoto S3, Süpermoto Gençler 85 cc, Süpermoto Minikler 65 cc ve 50 cc kategorilerinde yapılacak. 7 Nisan Cumartesi günü sıralama antrenmanlarıyla başlayacak 1. Ayak yarışı, 8 Nisan Pazar günü birbirinden çekişmeli yarışlara sahne olacak.

        Uşak Belediyesi sporcusu Avrupa Süpermoto Şampiyonu Asrın Rodi Pak'ta bu yarışta yer alacak. Avrupa'da Kenan Sofuoğlu'nun öğrencisi olarak Superbike (1000cc) kategorisinde yarışan sporcu yarışa renk katacak.

        7 Nisan cumartesi antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak olan yarış, 8 Nisan Pazar günü 09:00'dan itibaren ısınma turları ve ardından yarışlarla devam edecek ve saat 17:00'de kupa töreniyle kupalar sahibini bulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa