Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizlinin Çivril ilçesinde, Belediye ve İlçe Sağlık müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılan "Erken Teşhis, Hayat Kurtarır" projesi devam ediyor.

        Çivril Belediyesi tarafından 17 Nisan Kanser Haftası nedeniyle Çivril Devlet Hastahanesi Bahçesinde, İlçe Sağlık müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen çalışma ile Ketem Tırı taramalara başladı. Çivril Belediyesi, toplumun sağlığı için 3 günde 409 kişiye kanser taraması yaptırdı.

        Kanserde erken teşhise vurgu yapan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, "Kanser savaşında toplumsal bilinçlendirme ve farkındalık yaratmak için çalışırken; en çok erken tanının hayat kurtarıcı olduğuna dikkat çekilmelidir. Belediye olarak kanser ile mücadele adına birçok çalışma yapıyoruz, tüm mahalledeki bayanlarımızın hastaneye ulaşımları da buna dahil. Bu bağlamda 1 – 7 Nisan’da Kanserle mücadele haftasında Çivril Devlet Hastanesi Bahçesine kurulan tır 8 Nisan Cuma gününe kadar mamografi ve kanser tarama testlerimiz ücretsiz olarak yürütülmektedir.Tüm bayanlarımızı Kanserle Savaşa davet ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa