Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaçam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri, vatandaşlara yönelik Cumhuriyet Meydanı'nda sağlık taraması gerçekleştirdi.

        Alaçam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Alaçam Cumhuriyet Meydanı'nda bir stant oluşturdu. Hazırlanan stantta öğrenciler önce vatandaşların tansiyonunu, ardından kan şekerlerini ölçtü. Sorumlu öğretmenler Hasta Yaşlı Bölüm Başkanı Nuray Kutar, hasta yaşlı öğretmeni Fadime Tazegül Yılmaz ve 12 öğrenci tarafından açılan stantta diyabete dikkat çeken broşürler dağıttılar. Bazı vatandaşların tansiyon ve kan şekerlerinin yüksek olduğu ve bundan haberdar olmadığı belirtilirken, tıbbi yardım için polikliniklere yönlendirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte 300 kişi sağlık taramasından geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa