Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2015 yılından bu yana Adıyaman Vali Yardımcılığı görevini yürüterek yaş haddinden emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir onuruna veda yemeği düzenlendi.

        1975 Yılında mülki idare amirliği mesleğine giren Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevinin ardından yaklaşık 3 yıldır çalıştığı Adıyaman’da yaş haddinden emekliye ayrıldı.

        Vali Nurullah Naci Kalkancı’nın ev sahipliğinde Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir onuruna Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, kaymakamlar ve bazı kurum amirleri katıldı.

        Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir’in 43 yıllık hizmet süresinin ardından bugün bizimle vedalaştığını kaydeden Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Yaklaşık 3 yıldır Adıyaman’da yaptığı görev ve görev anlayışı nedeniyle vali yardımcımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki emeklilik hayatında Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir’e ve ailesine sağlık ve mutluluklar diliyoruz” diye konuştu.

        Meslek hayatı boyunca kimseye kırılmadığını ve darılmadığını belirten Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir ise, 43 yılık meslek hayatında pek çok çevreden edindiği anılarını paylaşarak, veda yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür edip, herkesten helallik istedi.

        Samimi bir ortamda geçen veda yemeğinde emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir’e günün anısına Vali Nurullah Naci Kalkancı ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu tarafından çeşitli hediyeler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa