Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde Çiftçi Malları Koruma Kanunu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Korkuteli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Konferans salonunda gerçekleştirilen Çiftçi Malları Koruma Kanunu bilgilendirme toplantısı Kaymakamı Erol Tanrıkulu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı, otlak sezonunun açıldığını hatırlatarak, “Çiftçi Mallarını Koruma Kanunu Tarım Bakanlığının en eski kanunu. Fakat bu kanun değişen koşullara cevap veremiyor, özellikle büyükşehir yasasından sonra. Bizler elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

        Diner: “Size yardımcı olmak için buradayız”

        İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Çağatay Diner ise, Çobanların alması gereken güvenlik önlemleri ve dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda bilgiler verdi. Birçok vatandaşın mallarını internet üzerinden satışa sunduğunu ifade eden Diner, “Ancak para almadan, satış işlemini tam olarak gerçekleştirmeden ödeme yapmayınız. Şüpheli olarak gördüğünüz araçları bizlere mutlaka bildirin sizler bize yardımcı olmadan biz sizlere yardımcı olamayız.”

        Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, “Çobanlık dinimizce kutsal bir meslek peygamber efendimizde bir çobandı. Bu önemin farkında olalım. Kul hakkı yemeyelim. Bende bir köylü çocuğum, küçük yaşlarda büyükbaş hayvan çobanlığı yaptım. Yaptığınız işin önemli, bizlerde sizlere yardımcı olmak için buradayız” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa