Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Meslek Yüksek Okulu Un ve Unlu Mamuller (Değirmencilik) Programı öğrencileri, 16 ülkeden 127 firmanın katıldığı 'World Mill Tech 2018 Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarına' ziyarette bulundu.

        Fuarda, öğrenciler mezuniyet sonrası iş imkanları başta olmak üzere çeşitli konularda merak ettiklerini firma yöneticileriyle görüşme imkanı buldu. Öğrenciler fuar alanını gezip sektör ile ilgili gelişme ve teknolojileri yerinde görme, birinci ağızdan bilgi alma imkanı buldu.

        NEÜ Meslek Yüksek Okulu Un ve Unlu Mamuller (Değirmencilik) Programı Öğr. Gör. Zekeriya Bilici, teknik geziyle ilgili, “16 ülkeden 127 firmanın katılımıyla gerçekleşen bu fuarda öğrencilerimizin sektör temsilcileriyle birebir görüşme fırsatı bulup, sektördeki güncel üretim teknolojilerini görme şansı yakaladılar. Fuarda üniversite öğrencileri ile katılım sağlayan tek üniversite ve program bizdik. Öğrencilerimize firma yöneticileri büyük ilgi gösterdi, çoğu firma öğrenim esnasında ve mezuniyet sonrası iş imkanı sunabileceklerini ifade ettiler” dedi.

        Öğrenciler ise, mesleki uygulama dersi kapsamında gerçekleşen teknik gezi konusunda katkılarından dolayı NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e, fuar yönetimi adına Ece Çağlar’a, Meram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Dereli, Öğr. Gör. Hakan Vatansev ile Öğr. Gör. Zekeriya Bilici’ye teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa