Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Karesispor sezon başından bu yana geleneksel hale getirdiği ve Karesispor’lu basketçiler ile öğrenci buluşmalarına Bigadiç’te devam etti.

        Karesispor’lu basketbolcular ve teknik kadro Bigadiç Kuvayı Milliye Anadolu Lisesi’ndeki panelde öğrencilere konuk oldu. İlçenin konferans salonunun dolduğu etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayan takım, panelin ardından hatıra fotoğrafları çektirdi.

        Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur, sorucevap kısmında söz alarak öğrencilerin bir basketbol maçını salondan veya televizyondan takip edip etmediklerini sordu. Salondan sadece 2 kişinin el kaldırması üzerine “O zaman ben bu takımın baş antrenörü olarak gelecek hafta oynayacağımız iç saha maçımıza sizleri davet ediyorum. Bundan sonra da bütün maçlarımızda sizleri aramızda görmek istiyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa