Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, vefatının 21’inci yıl dönümünde merhum Alparslan Türkeş’i kabri başında andı.

        Türkeş, vefatının 21’inci yılında kabri başında düzenlenen törenle anıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da merhum Türkeş’i anmak için Ankara’daki törene katıldı. Kocamaz, Türkeş’in kabri başında dua ettikten sonra Kur’anı Kerin tilaveti ve ardından edilen duaya el açtı. Başkan Kocamaz, anma töreninin ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin günün önemine binaen yaptığı konuşmayı dinlerken, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra alandan ayrıldı.

        Kocamaz, Ankara'daki temasları kapsamında MHP'nin grup toplantısına katıldı. Grup toplantısında önemli mesajlar veren MHP Lideri Bahçeli’yi dinleyen Kocamaz, toplantı sonrasında Genel Başkan Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmede hayırlı olsun dileklerini iletti. MHP Mersin milletvekilleri Oktay Öztürk ve Baki Şimşek’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret eden Başkan Kocamaz, 18 Mart’ta gerçekleşen büyük kurultay sonrası yeni Merkez Yürütme Kurulunda göreve başlayan idarecileri ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa