Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde muayeneye gelen çocuklar ve yetişkin hastaların çocukları için hastane içerisinde oyun alanı kuruldu.

        Açılışı yapılan Dr. Talat Bahçebaşı Binası ile hizmet alanını genişleten Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, artan sosyal ihtiyaçları göz önüne alarak hastaların daha rahat hizmet alıp muayene olmalarını sağlamak için çalışıyor.

        Bu kapsamda çocukların moral ve motivasyonunu yükseltmek, çocuklarda var olan hastane korkusunu yenmek amacıyla Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne hayırsever iş adamının katkılarıyla çocuk oyun alanı kuruldu. Ayrıca Dr. Talat Bahçebaşı binasının zemin katındaki Çocuk Hastalıkları, Çocuk Psikiyatrisi ve Çocuk Endokrinolojisi Polikliniklerinin yer aldığı bölüme de oyun aletleri yerleştirildi.

        Çocuk hastaların gözünden hastaneyi eğlenceli ve renkli bir hale getiren oyun alanında; minik hastalar muayene sıralarını sıkılmadan gönüllerince eğlenerek bekliyor. Çocuklar, oyun alanında hastaneye geldiklerini unuturken, aileleri de sıra beklerken dinlenerek çocuklarını izliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa