Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Komşularıyla bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “İstişare ederek çözüm odaklı hizmetlerimizi en kısa zamanda yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

        Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Hoş Geldin Komşum” projesi kapsamında ilçe halkının evlerine misafir olarak onların istek, görüş, şikayetlerini dinlemeye ve çözüm çözümler bulmaya devam ediyor.

        Bu kapsamda Başkan Ayaz son olarak Yeniköy Merkez Mahallesi, Yeniköy Caddesi’nde ikamet ettiği sitede bulunan komşularını ziyaret etti. Birliktelikte Başkan Ayaz, komşularının istek ve taleplerini tek tek dinleyerek not aldı.

        Çözüm odaklı çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Ayaz, “Başiskelemiz’de yaşayan komşularımızın evlerine misafir olarak her vatandaşımızın dertlerini dinleyip, kendileriyle istişare ederek çözüm odaklı hizmetlerimizi en kısa zamanda yapmaya gayret ediyoruz. Daha güzel Başiskele için ilçemize yapılacak projeleri ve hizmetleri birlikte yöneterek hayata geçiriyoruz'' dedi.

        Başkan Ayaz, konukseverliklerinden dolayı ev sahiplerine ve tüm komşularına teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa