Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin’in Derik ilçesinde bir mahalle bekçisi tarafından zorla kaçırıldığı ileri sürülen kızın, isteyerek kaçtığı ortaya çıktı. Mahalle bekçisi görevden uzaklaştırıldı.

        Derik’te, 28 Mart’ta, mahalle bekçisi olarak görev yapan Şerif T.’nin, silah zoruyla 19 yaşındaki Berfin G.’yi silahla kaçırdığı ileri sürüldü. Berfin G.’nin ailesinin şikayeti üzerine Şerif T.’nin bulunması için çok yönlü çalışma başlatıldı. Şerif T., Berfin G. ile birlikte 29 Mart’ta Diyarbakır’da Alişan Karakoluna giderek teslim oldu. Burada ifadesine başvurulan Berfin G., kaçırılmadığını belirterek, sevdiği için Şerif T. ile kaçtığını ileri sürdü. Açığa alınan bekçi ise 30 Mart’ta çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa