Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Derince ve Gebze ilçelerinde 9 bin 600 TL'lik inşaat malzemesi ve 35 bin TL değerinde 10 adet jenaratör çalan 6 kişi, tutuklandı.

        Edinilen bilgilere göre 1 Mart’ta Gebze İstasyon Mahallesi 1456. Sokak’ta bulunan bir iş yerinden 35 bin TL değerinde 10 adet jeneratör ve 2 Mart akşamı ise Derince'deki bir inşaattan 9 bin 600 TL değerinde inşaat malzemesi çalınmıştı. Müştekilerin haber vermesi üzerine polis ekipleri teknik ve fizik takip başlatmış, yapılan incelemelerin ardından hırsızlık olayını gerçekleştiren Y.T.(33), B.T.(25), E.U. (32), M.T.(26), M.Y.(26) ve H.T.(18) isimli şahıslar, Gebze'de polis kovalamacası sonrasında yakalanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve hakim karşısına çıkartılan 6 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa