Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlar CEV Challenge Kupası'nı daha önce iki kez müzesine götüren ve bu yıl da mutlu sona ulaşarak üçüncü kez kupanın sahibi olmak isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, final mücadelesi ilk maçında deplasmanda Yunanistan’ın Olympiacos SFP takımını 32 mağlup ederek Bursa’da oynanacak karşılaşma öncesi avantaj sağladı.

        Melina Merkouri Rentis Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 2517 geçmeyi bilen Büyükşehir Belediyespor, maçın ikinci setinde uzun süre farkı açsa da Olympiacos SFP takımı tecrübeli smaçları Goita ve Hippe ile skoru 2323’e götürdü. Setin son bölümlerinde hata yapmayan yeşilbeyazlılar, bu seti de 2523 önde tamamlayarak skoru 20’a getirdi.

        Maçın üçüncü setinde Yunanistan temsilcisi Olympiacos SFP, taraftarının yoğun desteğini arkasına alarak hücumda etkili oldu. Oyun kurgusundan tamamen kopan Büyükşehir Belediyespor, rakibin hücumlarına cevap veremedi ve bu seti ev sahibi ekip 257 ile geçerek skoru 21’e getirdi. Büyükşehir Belediyespor’un uzun süre önde götürdüğü dördüncü setten galip ayrılan taraf, 2518 ile Yunanistan temsilcisi oldu. Olympiacos SFP; durumu 22’ye getirerek, maçı tiebreak setine taşıdı.

        Çekişmeli geçen tiebreak setinde, gülen taraf 1513 ile Büyükşehir Belediyespor oldu. Yeşil beyazlılar, maçı 32 kazanmayı bildi. Alınan sonucun ardından CEV Challenge Kupası’nı üçüncü kez müzesine götürme adına büyük avantaj sağlayan Büyükşehir Belediyespor, maçın rövanşını 11 Nisan Çarşamba günü saat 18.00’de Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa