Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aytemiz Alanyaspor'un Ganalı orta saha oyuncusu Isaac Sackey'in doğum günü Brezilya usulü kutlandı. Arkadaşlarının un ve yumurtaya buladığı Sackey´in doğum günü kutlaması renkli görüntüler oluşturdu.

        Aytemiz Alanyaspor'un Ganalı oyuncusu Isaac Sackey'in 24'üncü yaş günü takım arkadaşları tarafından antrenman sahasında kutlandı. Kulüp tesislerindeki antrenmanın ardından sahaya getirilen pastanın mumlarını söndüren Sackey, pastayı kestiği sırada takım arkadaşları tarafından un ve yumurtaya bulandı.

        Renkli görüntülerin yaşandığı Brezilya usulü doğum günü kutlamasının ardından Isaac Sackey ve takım arkadaşları birlikte fotoğraf çektirdi. Sackey daha sonra futbolcu ve teknik ekibin tebriklerini kabul etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa