Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merhum Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümü dolayısıyla MHP İskenderun ilçe teşkilatı tarafından mevlit okutuldu.

        İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii’nde ikindi namazına müteakip düzenlenen mevlit programında Kuran okunarak dualar edildi. MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’i dualarla, özlemle andıklarını, rahmet, minnet ve Fatihalarla yad ettiklerini söyledi.

        İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, merhum Alparslan Türkeş’in büyük bir lider, devlet adamı olduğunu belirterek, “Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun” dedi.

        İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, MHP ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri, partililer ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi.

        Mevlit programının sonunda ise İskenderun Ülkü Ocakları tarafından Fatihalar okunarak helva ikramında bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa